У Луцьку відбулось підведення підсумків за результатами виступів спортсменів у всеукраїнських, міжнародних та обласних змаганнях за 2018 рік

Дата:

30 січня 2019 року у Волинському обласному академічному театрі ляльок відбулось відзначення відділом з питань фізичної культури та спорту Волинської облдержадміністрації спортсменів, тренерів з олімпійських, неолімпійських видів спорту, спорту-інвалідів, підведення підсумків за результатами виступів спортсменів у всеукраїнських, міжнародних та обласних змаганнях за 2018 рік.

Місто Луцьк було нагороджене грамотами та кубками:

- 1 місце у ІІІ групі за результатами виступів спортсменів області на міжнародних та всеукраїнських змаганнях з олімпійських видів спорту серед районів та міст обласного значення із сумою очок — 37511,5 залікових очок. 

- 1 місце у ІІІ групі за результатами виступів спортсменів області на офіційних обласних змаганнях з олімпійських видів серед районів та міст обласного значення із сумою очок — 80530 залікових очок. 

- 1 місце у ІІ групі за результатами виступів спортсменів в обласній спартакіаді “Волинь спортивна — 2018” серед територіальних фізкультурно-спортивних організацій (ігрові види спорту) — 200 залікових очок. 

- 1 місце у ІІ групі за результатами виступів спортсменів обласній спартакіаді “Волинь спортивна — 2018” серед територіальних фізкультурно-спортивних організацій (індивідуальні види спорту) - 3928 залікових очок.