У Луцьку відбулась міжнародна матчева зустріч із боксу

Дата:

Сьогодні на фонтанній площі понад центральним входом до парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки, відбулась міжнародна матчева зустріч з боксу збірних команд міста Луцька та Люблінського Воєводства, присвячена 28-й річниці Незалежності України. На захід, організований департаментом сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради, завітали заступник міського голови Костянтин Петрочук, віце-президент Федерації боксу Волинської області Юрій Куць та віце-президент Люблінського окружного боксерського союзу Вольдемар Мачковський.

На початку зустрічі гостей з Польщі за українським народним звичаєм частували хлібом-сіллю. Потому відбулось знайомство українських та польських спортсменів, які разом піднялись на боксерський ринг.

У вітальному слові Костянтин Петрочук привітав усіх із Днем Незалежності України, побажав присутнім міцного здоров’я та мирного неба, а спортсменам — перемоги.

«Нехай переможе сильніший», - додав він.

Матчева зустріч розпочалась із Гімну обох країн-учасниць. У ході змагань передбачено 12 боксерських поєдинків серед юніорів, молоді та чоловіків. Збірна команда міста Луцька представлена відділенням боксу ДЮСШ № 2 та ШВСМ. У її складі – боксери з досвідом участі у різноманітних міжнародних та всеукраїнських турнірах, кандидати у збірну команду України.

Команда Люблінського Воєводства також має славні боксерські традиції. У її складі виступили призери Національного чемпіонату, члени збірної команди Республіки Польща.