У Луцьку тривають спортивно-масові заходи «Ти зможеш, якщо зміг я!»

Дата:

Сьогодні, 12 грудня 2018 року, комунальний заклад “Луцький міський центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Луцької міської ради” організував і провів спортивне свято «Повір у себе» в закладі дошкільної освіти № 21 Луцької міської ради (вул. Марка Вовчка, 6). Це свято стало продовженням проведення низки заходів в рамках Всеукраїнської акції “Ти зможеш, якщо зміг я!” серед дітей-вихованців дитячих спеціальних навчальних закладів.

Програма заходу включала спортивні естафети, показові виступи та веселу руханку.    

Команди “Сонечко”, “Калинка”, “Росинка” та “Промінчики” почергово виконували такі естафети: “Фітбол”, “Знайди кульку”, “Тунель”, “Біг з перешкодами”, “Збудуй піраміду”. Дошкільнята із завзяттям і наполегливістю долали перешкоди, змагаючись зі своїми суперниками. Усі вони переконливо довели свою готовність до фізичних випробувань. Щасливі очі дітей випромінювали радість та задоволення від участі у спортивному заході.

Приємні емоційні враження отримали всі присутні на заході від показових виступів з глайдингу (різновиду фітнесу) та пісні «Про дружбу» у виконанні юних талантів. 

На завершення свята організатори підготували для вихованців дошкільного закладу веселу руханку, яку дітлахи виконували із великим задоволенням. 

    Команди-учасниці змагань були нагороджені дипломами та подарунками від КЗ “Луцький МЦФЗН “Спорт для всіх”.

    Висловлюємо слова вдячності адміністрації закладу дошкільної освіти за співпрацю та всім хто брав участь у спортивному святі.

    Наступне спортивне свято в рамках Всеукраїнської акції “Ти зможеш, якщо зміг я!” комунальний заклад “Спорт для всіх” планує провести 18 грудня цього року з вихованцями загальноосвітньої школи-інтернату Луцької міської ради (вул. Дубнівська, 32).

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611