У Луцьку шукають активну молодь у Молодіжну раду при Луцькій міській раді

Дата:

У Луцьку шукають активну молодь, що бажає долучитися до команди Молодіжної ради при Луцькій міській раді. Основною метою її діяльності буде сприяння взаємодії виконавчих органів місцевого самоврядування та молоді Луцької міської територіальної громади, узгодженість дій у вирішенні питань, пов'язаних із життям молоді та її участю в усіх сферах життя суспільства.

Однак для ефективної та повноцінної роботи Молодіжної ради потрібно, аби до її складу увійшли ініціативні представники молоді Луцької міської територіальної громади. Саме тому департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради оголошує конкурсний відбір кандидатів до складу Молодіжної ради.

Якщо тобі від 14 до 35 років, ти активний, відвідуєш та організовуєш молодіжні заходи, тобі не байдуже формування та впровадження молодіжної політики у Луцькій міській територіальній громаді, хочеш впливати на прийняття рішень у цій сфері, бути частиною змін та самому створювати своє майбутнє, тоді тобі до нас!

Що для цього потрібно:

  1. Заповнити анкету кандидата до складу Молодіжної ради.
  2. Разом із анкетою подати необхідний пакет документів (перелік та зразки тут: https://cutt.ly/yzwPWM6 )

Документи необхідно подавати у департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради (вул. Богдана Хмельницького, 21, каб. 205) протягом 9-23 березня 2021 року.

Деталі за телефоном: 0332 777 925.