У Луцьку працює безкоштовна школа англійської мови «EnglishPlus»

Дата:

Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради та ГО «Ми плюс»  з липня 2018 року запустили довготривалий соціальний проект - безкоштовну школу вивчення англійської мови «EnglishPlus».

За результатами прийому анкет було набрано та сформовано три групи дітей віком 9-18 років з різним рівнем знань англійської мови. Навчання проходить двічі на тиждень, а викладають їх хороші викладачі та носії мови в цікавій інтерактивній формі.

За перших півроку проекту діти уже відчутно підтягнули свій рівень знань англійської мови, а від занять отримують масу позитивних емоцій, заряджаються бажанням постійно вдосконалюватися. Попереду заплановано ще багато цікавих заходів в рамках проекту «EnglishPlus» та нових форм занять.

Оскільки проект безкоштовний ми будемо раді будь-якій допомозі у його реалізації. Дуже хотілося б, аби ще більша кількість дітей пільгових категорій мала змогу відвідувати заняття, однак для цього нам потрібні викладачі-волонтери.

І хоч групи зараз повністю укомплектовані, однак періодично з’являються нові місця. Тому потрапити в одну із груп цілком можливо, для цього потрібно подати заявку в департамент сім'ї, молоді та спорту.

 

Довідкова інформація:

Перевага  при зарахування надається дітям, що належать  до одної із пільгових категорій.

Бланк заяви, повний перелік необхідних документів та інші деталі про проект та умови участі у ньому можна знайти тут.