У Центральному парку міста буде створено Молодіжний центр

Дата:

Сьогодні після офіційного візиту у стінах Луцької міської ради заступник Міністра молоді та спорту Олександр Ярема разом із заступником міського голови Костянтином Петрочуком та радником міського голови Ігорем Поліщуком зустрілися із представниками активних молодіжних громадських організацій міста та членами Молодіжної ради міста Луцька. Основна мета зустрічі — обговорення перспектив розвитку Луцького молодіжного центру, що стане осередком практичної роботи із молоддю Луцька.

 

Зустріч відбулася у приміщенні поблизу іподрому, що у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. Саме цю будівлю планують переобладнати у Молодіжний центр.

 

За словами заступника Міністра молоді та спорту України Олександра Яреми, аби такі центри успішно працювали, потрібно, перш за все, працювати з молоддю. “Це повинен бути відкритий простір для напрацювання креативних ідей. На загальнодержавному рівні Молодіжний центр — не що інше, як платформа для ефективної комунікації органів місцевої влади із активними молодими людьми. А для молоді - це чудове місце, яке дає безліч можливостей проявити себе, розвиватись у компанії однодумців, будувати успішне майбутнє. Хочу відзначити, що місто Луцьк та загалом Волинська область активно рухаються у цьому напрямку та показують достойний приклад іншим областям”, - акцентував Олександр Ярема. Варто зазначити, що минулого року дві молодіжні ініціативи із Волині, зокрема «Lutsk night cinema» та Центр молоді «Нові крила» у Нововолинську – увійшли у десятку найкращих молодіжних практик України.