Творчий майстерклас «Палітра творчості»

Дата:

Сезон теплих творчих "посиденьок" відкрито!

13 жовтня 2024 року за організації Творчий калейдоскоп, партнерства центральної бібліотеки для дітей "Дім" та підтримки департаменту молоді та спорту з нагоди Дня художника, відбувся творчий майстерклас «Палітра творчості».

Під час заходу діти та підлітки мали можливість поринути у світ мистецтва, вивчити нові техніки малювання та виразити свою уяву на полотні.

Учасники під вмілим керівництвом Олександри Гусєвої створювали власні шедеври, обговорювали творчі ідеї та ділилися один з одним натхненням.

 Юні митці проявили свої таланти, експериментували з фарбами та створювали справжні осінні картини, які розповідають про їхній особистий погляд на навколишній світ.

Наприкінці майстеркласу всі роботи були представлені на імпровізованій виставці, де діти та підлітки змогли поділитися своїми досягненнями з однолітками та батьками. Атмосфера натхнення та радості панувала на кожному кроці!

Щиро дякуємо всім учасникам за участь у теплому заході і чекаємо на нові зустрічі та нестримний політ фантазії у світі мистецтва!