Турнір з хокею «Золота шайба»

Дата:



Сьогодні, 4 січня 2019 року, на штучній ковзанці «Снігова королева» (вул. Чорновола, 3) закінчився турнір з хокею «Золота шайба» серед команд сформованих за місцем проживання.

Комунальний заклад «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» організував цей захід з метою змістовного, активного проведення дозвілля школярів під час зимових канікул і новорічно-різдвяних свят та в рамках проведення Всеукраїнських масових спортивних заходів «Спортивна зима»,

В змаганнях брали участь шість аматорських команд (юнаки 2001 р.н. і молодші) за місцем проживання з різних мікрорайонів міста.

Згідно регламенту змагань команди були поділені на дві групи, в яких окремо визначалися переможці та призери, що дозволяло їм в подальшому продовжити боротьбу за нагороди.

    За результатами дводенної напруженої боротьби місця розподілились таким чином:

І місце – команда «Лучеськ» (мікрорайон Київського м-ну – Балки); 

ІІ місце – команда «Стріла» (мікрорайон ЛПЗ);

ІІІ місце – команда «Одісей» (мікрорайон 40-го А кварталу);

ІV місце – команда «Олімпія» (мікрорайон 33-го кварталу); 

V місце – команда «Юність» (привокзальний мікрорайон);

VІ місце – команда «Атлет» (центральний мікрорайон).

    По закінченні турніру переможці та призери були нагороджені дипломами комунального закладу «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх».

    Щиро вдячні Волинській обласній громадській організації «Ми плюс» за надані солодкі гостинці для всіх учасників змагань.

Також висловлюємо слова вдячності дирекції льодової арени «Снігова королева» і ГО «Федерація хокею м. Луцька» за надану можливість проведення турніру з хокею та можливість після різдвяних свят дітлахам з кризових сімей і активним учасникам усіх спортивних заходів міського Центру провести активно дозвілля на ковзанці під час безкоштовного масового катання на ковзанах.

    



КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611