Турнір серед силових структур Луцької міської територіальної громади до Дня національної поліції України (тест Мерфі)

Дата:

4 липня 2023 року, у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, відбувся турнір серед силових структур Луцької міської територіальної громади до Дня національної поліції України (тест Мерфі).

Захід присвячено пам'яті про Героїв, які полягли, захищаючи цілісність та незалежність нашої Батьківщини.

На початку заходу усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих Героїв, що віддали своє життя за рідну землю. Також усі присутні разом виконали гімн України.

У заході взяло участь 16 учасників, зокрема представники Державної прикордонної служби України, ФК «Максимус», Державної служби надзвичайних ситуацій, Служби безпеки України, Управління патрульної поліції у Волинській області, БОР «Луцьк», тактико-оперативної роти (серед яких 3 учасників із м.Рівне).

Учасники завзято виконували тест Мерфі - жорсткий кросфіт-комплекс вправ, започаткований американським лейтенантом підрозділу морських котиків (SEAL) Майклом Мерфі. Зокрема, він передбачає :

1600 метрів бігу;

100 підтягувань;

200 віджимань;

300 присідань;

 та знову 1600 метрів бігу.

На виконання завдань тесту Мерфі передбачається 55 хвилин. 12 із 16 учасників заходу подолали комплекс вправ за визначений відрізок часу.

По завершенню тесту, з вітальним словом звернулися до учасників та гостей заходу заступник директора департаменту молоді та спорту Луцької міської ради, начальник відділу фізичної культури та спорту Андрій Булковський та т.в.о. начальника Департаменту патрульної поліції управління патрульної поліції у Волинській області Андрій Мідлік. Усі учасники заходу отримали дипломи та кубки.

Крім того, під час проведення заходу представники Патрульна поліція Волинської області облаштували дитячу локацію, де діти мали змогу пройти мінітест Мерфі, а також поспілкуватися з поліцейськими, оглянути службову автівку та приміряти на себе "обладунки" патрульних.

Організатори заходу: Департамент молоді та спорту Луцької міської ради та Патрульна поліція Волинської області

Дякуємо кожному, хто долучився!