Третя річниця загальноміської акції «Ранкова гімнастика для всіх»

Дата:

11 серпня 2019 року близько 200 спортивних та активних лучан прийшли на спортивний майданчик гімназії № 21 (вул. Кравчука, 14), щоб відсвяткували третю річницю загальноміської акції «Ранкова гімнастика для всіх», яку започаткувала Луцька міська рада.

Захід розпочався з пробіжки та продовжився комплексом загальнорозвиваючих вправ, які продемонстрував заслужений тренер України з пауерліфтингу Олег Хом’як.

Всіх присутніх зі спортивним святом привітала в.о. директора департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради Катерина Шкльода і вручила подяку міського голови за активну громадську позицію щодо залучення жителів міста Луцька до регулярних занять фізичною культурою та спортом заслуженому тренеру України з пауерліфтингу Олегу Хом’яку.

Окрім цього, Подяки департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради за популяризацію фізичної культури і спорту в місті Луцьку:

- президенту мережі фітнес-центрів «Інтер Атлетика» Володимиру Горошку;

- провідним професіоналам КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» Наталії Зінь та Олексію Ткачуку;

- та самим активним учасникам загальноміської акції «Ранкова гімнастика для всіх»:

- Валерії Блаженчук;

- Галині Голуб;

- Володимиру Трухімовичу;

- Олександру Денюку;

- Єлизаветі Лисенко;

- Валентину Чирці;

- Аліні Гайдучик;

- Аліні Палаєвській;

- Олександру Кошелюку.

На завершення святкової частини заходу Клуб традиційних бойових мистецтв «Фудо» (карате-до) продемонстрував для всіх присутніх показовий виступ.

Всі, хто прийшов на мега позитивне спортивне свято, мали змогу скуштувати смачний торт та воду для здорового самопочуття від приватного підприємсва "Канген Вотер".

СПОРТ – ЦЕ ЗДОРОВ’Я, 

А ЗДОРОВ’Я – ЦЕ ЖИТТЯ!!!