Традиційний чемпіонат "Зимова казка" в Луцьку

Дата:

19-21 січня в КЗ ДЮСШ 3 проходив вже традиційний щорічний чемпіонат з гімнастики художньої. Цьогоріч “Зимова казка”, а саме таку назву мають змагання зібрали близько 500 учасниць з Луцька, Рівного Львова, Чернівців, Ужгорода, Чопа, Мукачево.

Чемпіонат КЗ ДЮСШ №3 відбувався за підтримки Департаменту молоді та спорту Луцької міської ради та Федерації Гімнастики художньої міста Луцька.

Спочатку планувалось провести змагання в 2 дні, однак через значний ажіотаж були змушені розпочати їх в п’ятницю, щоб всі спортсменки мали змогу продемонструвати свої вміння на килимі та поборотися за нагороди!

Крім нагород та подарунків, які були надані учасницям змагань, також було зібрано кошти для Збройних сил України на 15 тис.грн.

Спортсменки запалювали своєю жагою до перемоги, граційністю та майстерністю. Кожна вправа була сповнена драматизму та захоплювала увагу. 

Суддівська колегія, очолювана головною натхненницею цих змагань Наталією Данелюк мусила все ж емоції та якість виконання розкласти на  різні « полички» - тому були як радість від перемог, так і смуток від неочікуваного результату. Проте можна впевнено сказати, що всі спортсменки - талановиті, нестримні, яскраві гімнастки, які дають надію на гідне майбутнє нашої країни!