«Ти зможеш, якщо зміг я!»

Дата:

23 листопада 2018 року, у спортивному залі Луцького навчально-реабілітаційного центру відбулись змагання «Спортивні забави».

Комунальний заклад «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» спільно з вищезгаданим Центром організували і провели захід в рамках проведення Всеукраїнської акції «Ти зможеш, якщо зміг я!» серед дітей-вихованців дитячих спеціальних навчальних закладів.

Привітати учасників свята завітали директор Луцького навчально-реабілітаційного центру Леся Волинець та директор КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» Наталія Назарук. Вони побажали школярам перемог,  здоров'я, терпіння, любити спорт і систематично займатися фізичними вправами.   

Програма заходу включала 5 естафет: «Зустрічна», «Перегони з обручем», «Переправа по острівцях»,  «Перенеси м’ячі», «М’яч капітану». У «Спортивних забавах» брали участь три команди – учні 5-их, 6-их, та 7-их класів.

На було чимало вболівальників, які гаряче підтримували свої команди. Всі залишились задоволеними, а учасники випробували свої сили, позмагались у спритності, весело і активно провели час та отримали багато позитивних емоцій.

За підсумками всіх естафет перемогу святкували:

І місце – збірна команда учнів 6-их класів;

ІІ місце – збірна команда учнів  5-их класів;

ІІІ місце – збірна команда 7-их класів.

Команди призери отримали дипломи і подарунки (спортивний інвентар) від КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Висловлюємо слова вдячності адміністрації Луцького навчально-реабілітаційного центру за співпрацю та всім, хто брав участь у спортивному святі.

Наступний захід в рамках Всеукраїнської акції «Ти зможеш, якщо зміг я!», комунальний заклад «Спорт для всіх» планує провести 7 грудня цього року з вихованцями закладу дошкільної освіти № 28.



КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611