Табір денного перебування «Літо — 2018» продовжується

Дата:

Для учасників літнього табору денного перебування «Літо – 2018» було організовано і проведено ще низку цікавих заходів, запланованих комунальним закладом «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради».

6 липня, відбулась екскурсія на дитячу залізницю в Луцьку, яка є однією з найменших дитячих залізниць України. Її довжина лише 1,5 км. Діти подорожували потягом «Юність» 7 хвилин від станції “Росинка” до станції “Водограй” вздовж невеликої річки Сапалаївка і стільки ж у зворотньому напрямку.

Наступного дня, згідно з планом роботи табору, юнаки та дівчата в осередках комунального закладу за місцем проживання в різних мікрорайонах міста випробували свої сили в товариських зустрічах з міні-футболу, волейболу, тенісу настільного, настільного хокею, бадмінтону, шахів, шашок, а також грали в настільні ігри та займалися на спортивних тренажерах. Любителі малювати мали змогу проявити свої художні здібності у конкурсі малюнку. Кращі дитячі доробки експонуються на стендах в приміщеннях Центру.

Окрім цього, окремі групи дітей табору відвідали Сіті-Парк. Суботній день сплинув швидко, адже організатори влаштували для учасників табору справжнє свято спортивних ігор і розваг.

9 липня, діти відвідали Луцький зоопарк. Учасники табору залишилися задоволеними таким дозвіллям, адже не в кожному обласному центрі України є свій зоопарк. Найбільше їх вразили вольєри із хижаками.

10 липня, у міському парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» спільно з КЗ «Міський Центр туризму, спорту і краєзнавства учнівської молоді Луцької міської ради», організували і провели міські змагання із спортивного орієнтування «Лабіринт» серед команд-учасників табору.

Щоб подолати перешкоди лабіринту, необхідно було використовуючи карту пройти задану кількість контрольних пунктів, розташованих на спеціально створеній для цього місцевості. Юнаки та дівчата докладали максимум уваги і зусиль, щоб пройти заданий маршрут.

 

За результатами напруженої боротьби переможцями змагань в особистому заліку серед дівчат стали:

І місце – Анастасія Палаєвська (команда «Лучеськ»);

ІІ місце – Вікторія Смалюк (команда «Лучеськ»);

ІІІ місце – Соломія Волянюк (команда «Лучеськ»).

Серед юнаків призерами змагань стали наступні учасники:

І місце – Олександр Присяжнюк (команда «Стріла»);

ІІ місце – Михайло Проскуряков (команда «Атлет»);

ІІІ місце – Максим Тимощук (команда «Одісей»).

У командному заліку місця розподілились між командами табору в такому порядку:

І місце – команда «Лучеськ»;

ІІ місце – команда «Стріла»;

ІІІ місце – команда «Одісей».

Переможці та призери змагань були нагороджені дипломами комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради».

11 липня, ще одна з груп дітей табору відвідала ПАТ «Теремно Хліб», де для них було організовано цікаву оглядову екскурсію з процесу виробництва хліба та здоби, майстер-клас з приготування печива та частування випічкою власного виробництва з чаєм.

 

В передобідню пору, учасники табору як і 3 липня, побували в культурно-розважальному центрі «Адреналін-Сіті», де мали змогу обмінявшись групами, переглянути мультиплікаційний фільм, покататись на роликах, пограти в боулінг.

Висловлюємо вдячність керівництву та працівникам ВСП «Рівненська дирекція залізничних перевезень», Луцького зоопарку, ПАТ «Теремно Хліб», культурно-розважального центру «Адреналін-Сіті», КЗ «Міський Центр туризму, спорту і краєзнавства учнівської молоді Луцької міської ради» за надані послуги та допомогу в організації активного дозвілля дітей табору денного перебування.

Сьогодні, 12 липня, поїздка на озеро Світязь Шацького району. Учасники табору з нетерпінням чекали цього дня і разом із своїми наставниками відправились в чотирьохденну поїздку.