Свято з душею: у Луцьку відбувся «Осінній бал-2019»

Дата:

22 листопада 2019 року за підтримки Луцької міської ради в СРК «Adrenalin-City» відбувся довгоочікуваний проєкт «Осінній бал - 2019» для дітей та молоді з інвалідністю! 

Дівчата в бальних сукнях і з діадемами у волоссі, хлопці у білосніжних сорочках із метеликами, схвильовані й усміхнені батьки — усе це разом створило неповторну атмосферу свята.

Діти та їх батьки протягом тривалого часу репетирували танці зі своїми партнерами, готували виступи і от нарешті представили їх глядачам.

Під час заходу на паркет вийшло 137 людей із необмеженими можливостями! Їхніми партнерами по паркету стали не лише батьки, але й військовослужбовці Національної Гвардії України, місцеві чиновники та представники ЗМІ.

Учасники дивували глядачів на танцмайданчику виконанням звичайного та віденського вальсів, менуету та полонезу. Сюрпризом для залу стали номери, які не належать до класичних танців, що виконували на балах.

Цьогоріч участь у заході взяли такі громадські організації: «Сильні діти», «Повір у себе», «Янголята», батьків дітей із Синдромом Дауна, «Кольорова капустинка», «Джерело життя» та Луцький навчально-реабілітаційний центр.