Свято спорту для «сонячних діток»

Дата:

30 травня 2018 року на спортивному майданчику закладу загальної середньої освіти № 3 комунальний заклад «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» спільно з департаментом сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради та Волинською громадською організацією батьків дітей з синдромом Дауна організували і провели з нагоди Міжнародного дня захисту дітей Фестиваль «Спортивна сім’я». Цей захід для «сонячних діток» проводиться вже сьомий рік поспіль.

На святі були присутні: директор КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» Наталія Назарук, голова Волинської громадської організації батьків дітей з синдромом Дауна Олена Мельник, директор закладу загальної середньої освіти № 3 Віктор Савчук.

Після урочистого відкриття Фестивалю відбувся показовий виступ у виконанні вихованок ДЮСШ № 3 під керівництвом тренера-викладача з художньої гімнастики, судді національної категорії Наталії Данелюк. Юні грації зачарували глядачів виконанням композиції з художньої гімнастики.

В програму свята були включені естафети для дітей середнього шкільного віку та малечі: «Тунель», «Котигорошко», «Знайди кульку», «Садіння картоплі». Під звучання веселих пісень та підбадьорливі вигуки вболівальників сімейні команди долали перешкоди. Фестиваль пройшов цікаво і весело у вирі позитивних емоцій та спортивного азарту, подарувавши гарний настрій учасникам.

За результатами командних естафет призові місця розподілились наступним чином:

І місце – сім’я Іванюк;

ІІ місце – сім’я Кравчук;

ІІІ місце – сім’я Новосад.

Команди-переможці були нагороджені дипломами і призами від КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх», а всі учасники отримали солодкі гостинці від департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради та спортивні подарунки від приватного підприємця.

Адміністрація КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» висловлює подяку директору закладу загальної середньої освіти № 3 Віктору Савчуку за сприяння у проведенні заходу, директору магазину спортивних товарів «Олімп», приватному підприємцю Ярославу Захаруку, який надав спортивні подарунки для вручення учасникам змагань та всім, хто брав участь в організації і проведенні спортивного свята.

Організатори Фестивалю і в подальшому будуть залучати дітей з особливими потребами та їхніх батьків до різноманітних спортивно-розважальних заходів.

Керівництво ВГО батьків дітей з синдромом Дауна разом з батьками подякували працівникам центру «Спорт для всіх» за організацію спортивного сімейного свята, за чудову можливість відпочинку і спілкування.