Спортивно-патріотичні заходи до Дня захисника України

Дата:

12 жовтня 2019 року на 33-му мікрорайоні (спортивний майданчик пр-т Соборності, 37-б) провідний професіонал комунального закладу “Луцький міський центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Луцької міської ради” Ніна Лисенко за підтримки департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради, організувала і провела спортивно – патріотичний захід до Дня захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці.

Мета заходу: Виховувати у дітей та молоді патріотичні почуття до рідної землі, до захисників України та взаємоповагу один до одного; прищеплювати інтерес до героїчного минулого держави і сьогодення, любов до Батьківщини.

В приміщенні "Лучеськ" (вул. Рівненська, 5), Наталія Зінь провела вікторину на тему: "Наші герої – хто вони?" та спортивні розваги для мешканців Київського майдану-Балки.

Мета : Прилучати дітей до джерел національної історії та культури; формувати національну свідомість молодого покоління, виховувати патріотів рідної землі; розвивати пізнавальні інтереси; загартовувати дітей фізично і морально.

Програма заходів включала такі види:

 - міні-футбол;

- набивання футбольного м’яча;

 - дартс;

- теніс настільний;

- підтягування на перекладині;

- згинання та розгинання рук;

- перетягування линви.

Після підведення підсумків змагань переможці та призери у кожному з видів змагань були нагороджені дипломами і призами від організаторів.

Запрошуємо всіх активно долучатися до занять фізичною культурою та спортом, зміцнювати своє здоров’я, змістовно проводити дозвілля в приміщеннях за місцем проживання КЗ “Луцький МЦФЗН “Спорт для всіх”:

- приміщення «Біла тура» - вул. Будівельників, 11;

- приміщення «Стріла» - бульвар Дружби Народів, 13а;

- приміщення «Олімпія» - просп. Відродження, 39;

 - приміщення «Білий м’яч» - вул. Конякіна, 35;