Спортивний захід з нагоди урочистого відкриття новозбудованого спортивного майданчика

Дата:

26 серпня 2020 року комунальний заклад «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» за підтримки департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради, організували і провели спортивний захід з нагоди урочистого відкриття новозбудованого спортивного майданчика зі штучним покриттям за місцем проживання населення (пр-т Молоді, 4).

Привітати учасників заходу і побажати їм фізичного здоров’я та нових досягнень і перемог в житті та спорті прийшли почесні гості: перший заступник міського голови Григорій Недопад, заступник міського голови Костянтин Петрочук, радник міського голови Ігор Поліщук, директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради Володимир Захожий та депутат Луцької міської ради Олександр Лазука.

Луцька міська рада піклується про здоров’я лучан, покращуючи спортивну інфраструктуру нашого міста, з метою популяризації та розвитку масового спорту.

На новозбудованому спортивному майданчику мешканці мікрорайону зможуть займатися ранковими тренуваннями, діти та молодь будуть брати участь у товариських турнірах з футболу, волейболу .

Представники Луцької міської ради подарували мешканцям мікрорайону спортивний інвентар (м’ячі для ігор, волейбольну сітку) для занять спортом.

Після урочистого відкриття, фестиваль спорту продовжився веселою руханкою, яку провів Дмитро Голоскоков – головний тренер ЖФК «Легіон».

Потому, всі охочі мали змогу взяти участь в спортивно-розважальній програмі.

До святкового заходу долучилися прекрасні лучаночки, які вітали всіх присутніх українськими піснями та віршами.

Щоб трішки відпочити, організатори заходу запропонували учасникам спортивну вікторину, а на закінчення були проведені футбольні змагання серед дворових команд різних вікових груп.

Переможці та призери були нагороджені подарунками та призами від організаторів спортивного свята.

Висловлюємо вдячність голові Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» Лонюк Людмилі Віталіївні за надані подарунки.

І дорослі, і діти дякували за позитивні емоції змістовний та веселий відпочинок.

Запрошуємо дітей, молодь і дорослих долучатись до цікавого світу спорту, до здорового способу життя та рухової активності!