Спортивне свято «Повір у себе»

Дата:

Сьогодні, 03 грудня 2019 року, КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Луцької міської ради» спільно з управління освіти Луцької міської ради за підтримки департаменту сім`ї, молоді та спорту в рамках проведення Всеукраїнських масових спортивних заходів «Ти зможеш, якщо зміг я!» організував і провів спортивне свято «Повір у себе» для вихованців КЗ «Закладу дошкільної освіти № 21 (ясла-садок) комбінованого типу”.

Команди-учасниці «Калинка» та «Сонечко» брали участь у таких естафетах: «Фітбол», «Знайди кульку», «Тунель», «Біг з перешкодами», «Збудуй піраміду». Дітлахи весело змагалися між собою та долали перешкоди, показуючи хорошу фізичну підготовку.

Окрім спортивних естафет, дошкільнята виконали руханку, яку провела інструктор з фізичної культури Світлана Санелюк.

Також, учасники і гості свята мали змогу подивитись показовий виступ юної спортсменки гімнастки, вихованки ЗДО №21 Тетяни Татарин.

До заходу долучилися студенти факультету “Фізична культура” Луцького педагогічного коледжу, які брали участь у спортивній естафеті “Аплікація з перешкодами”. Учасники виконували біг з перешкодами до мольберта, де були розташовані елементи сніговика, якого потрібно було зібрати.

Всі дітки були нагороджені дипломами та подарунками від КЗ «Луцький МЦФЗН “Спорт для всіх» та управління освіти Луцької міської ради.

Висловлюємо слова вдячності адміністрації закладу дошкільної освіти за співпрацю та всім хто брав участь у заході.

Наступне спортивне свято в рамках Всеукраїнської акції «Ти зможеш, якщо зміг я!», комунальний заклад “Спорт для всіх”» проведе 04 грудня 2019 року з вихованцями КЗ «ДНЗ № 28 компенсуючого типу (спеціальний) для дітей з вадами розвитку».