«Спортивна зима» у розпалі

Дата:

З 1 грудня у місті Луцьку стартувала Всеукраїнська акція з проведення спортивно-масових заходів для дітей та молоді «Спортивна зима».

Працівники комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» з метою організації активного дозвілля школярів, залучення їх до систематичних занять фізичною культурою та спортом в зимовий та канікулярний період, а також популяризації зимових видів спорту серед населення вже організували низку спортивно-розважальних заходів в різних мікрорайонах нашого міста: товариські зустрічі з міні-футболу на снігу, катання на санчатах, ліплення снігових скульптур, ігри в сніжки.

З настанням справжньої зими провідні професіонали Центру Володимир Наумук, Ніна Лисенко та Наталія Зінь разом із своїми вихованцями розчистили ковзанки на природних водоймах (ставок в районі вул. Прогреса, 10; заплава річки Сапалаївка в парку 900-річчя Луцька), де любителі зимових видів спорту мають можливість щодня змагатись у товариських зустрічах з хокею з шайбою.

Сьогодні, 25 січня, міський Центр організував і провів турнір з хокею серед команд за місцем проживання на ковзанці по вул. Прогреса. В змаганнях взяли участь 5 команд.

За результатами напруженої боротьби місця розподілились таким чином:

І місце – команда «Лучеськ» (мікрорайон Київського майдану);

ІІ місце – команда «Стріла» (мікрорайон ЛПЗ);

ІІІ місце – команда «Балка» (мікрорайон Балки);

ІV місце – команда «Атлет» (центральний мікрорайон);

V місце – збірна команда 40-а і 40-б кварталу.

         Але для учасників хокейних баталій не так важлива перемога, як сама участь у змаганнях і цікаво проведене організоване дозвілля. 

На цьому зимові баталії юних аматорів з хокею не завершуються. Зима ще попереду.

Запрошуємо усіх бажаючих скористатися облаштованими ковзанками. У вільний час приходьте з ковзанами провести активне дозвілля на льоду.

Також застерігаємо, що під час відлиги товщина і міцність льоду може бути недостатньою для вашої безпеки. Будьте обережними!   

 

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611