Сім’ї лучан взяли участь в обласному фестивалі «Мама, тато, я – спортивна сім’я»

Дата:
Сім’ї лучан взяли участь в обласному фестивалі «Мама, тато, я – спортивна сім’я»

Сьогодні, 30 березня 2019 року, в місті Луцьку в спортивно-оздоровчому комплексі «Адреналін Сіті» відбувся обласний фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я».

Сім'ї з районів та міст Волині змагалися за звання кращої спортивної сімї, яка представлятиме область на подібних Всеукраїнських змаганнях.

Місто Луцьк представляли призери міського фестивалю: сім’я Сохань (представники ЗЗСО № 21), сім’я Медведчуків (представники КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради») і сім’я Сахарчуків (представники ЗЗСО № 24).

Призерів у командних змаганнях визначали за результатами чотирьох естафет: : «Смуга перешкод», «Комбінована», «Ігрова» та «Фрізбі».

Окрім цього, учасники Фестивалю брали участь в особистих конкурсах, у яких визначали кращу маму, тата і дитину та в конкурсі малюнку.

За результатами командних естафет переможцем другий рік поспіль стала сімя Костюків  з Володимира-Волинського.

Загалом в заході взяли участь 13 сімей.

Переможці та призери Фестивалю були нагороджені кубками, дипломами, медалями та подарунками від організаторів заходу – Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 

 

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611