«Рух заради здоров'я»

Дата:

Для популяризації здорового способу життя в 1950 році був заснований Всесвітній день здоров’я, який відзначається щороку 7 квітня.

З цієї нагоди з 2 по 12 квітня 2018 року комунальний заклад «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» запланував і провів низку спортивно-масових та фізкультурно-оздоровчих заходів «Рух заради здоров'я».

В різних мікрорайонах міста на спортивних майданчиках та в приміщеннях КЗ «Спорт для всіх» відбулась загальноміська акція «Ранкова гімнастика для всіх». Кваліфіковані інструктори та провідні професіонали Центру провели з мешканцями за місцем проживання загально-зміцнюючий комплекс вправ.

Окрім цього, КЗ «Спорт для всіх», щонеділі запрошує на загальноміську акцію «Ранкова гімнастика для всіх» небайдужих до свого здоров'я лучан.

Також, працівники КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» провели за місцем проживання з дітьми та підлітками Фестивалі спорту, рухливі ігри на свіжому повітрі та конкурси малюнку на тему «Рух заради здоров’я» на папері та асфальті.

І на завершення, 12 квітня, у міському парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» спільно з КЗ «Міський Центр туризму, спорту і краєзнавства учнівської молоді Луцької міської ради», організували і провели міські змагання із спортивного орієнтування «Лабіринт» серед команд за місцем проживання.

Щоб подолати перешкоди лабіринту, необхідно було за допомогою карти пройти задану кількість контрольних пунктів, розташованих на спеціально створеній для цього місцевості. Шістдесят учасників взяли участь у змаганнях. Вони докладали максимум уваги і зусиль, щоб подолати заданий маршрут. Боротьба велась за кожну секунду, адже результат залежав тільки від швидкості руху та швидкості мислення самого учасника.

За результатами напруженої боротьби переможцями змагань в особистому заліку серед дівчат стали:

І місце – Юлія Дмитрук (команда «Одісей»);

ІІ місце – Наталія Кушнірук (команда «Юність»);

ІІІ місце – Вікторія Семенюк (команда «Стріла»).

Серед юнаків призерами змагань стали наступні учасники:

І місце – Ілля Литвин (команда «Білий м’яч»);

ІІ місце – Сергій Синюк (команда «Олімпія»);

ІІІ місце поділили – Артем Дячун (команда «Одісей») та Ярослав Кондратюк (команда «Білий м’яч»).

У командному заліку місця розподілились між командами КЗ «Спорт для всіх» в такому порядку:

І місце – команда «Білий м’яч»;

ІІ місце – команда «Стріла»;

ІІІ місце – команда «Одісей».

Переможці та призери змагань були нагороджені дипломами і подарунками від комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Дякуємо директору КЗ «Міський Центр туризму, спорту і краєзнавства учнівської молоді Луцької міської ради» Андрію Єрку за щорічну допомогу в організації та проведенні заходу.