Розпочався конкурс фото та відео робіт «Молодь проти наркотиків»

Дата:

У нас є для Вас новина!

Зображення видалено.З нагоди міжнародного дня боротьби зі зловживанням наркотиками й їхнім незаконним обігом, що відзначається щорічно 26 червня, команда департаменту молоді та спорту Луцької міської ради спільно з партнерами оголошує конкурс фото та відео робіт «Молодь проти наркотиків».

Для участі в конкурсі:

Зображення видалено.1. До 10 липня 2024 року розмістіть ваше фото/малюнок чи відео, на якому Ви відзначаєте згубний вплив наркотиків та пропагуєте здоровий спосіб життя без наркотиків, на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук».

Зображення видалено.2. Підпис до фото/відео може бути довільним, але обов'язковим є:

- позначення сторінок організаторів: Департамент молоді та спорту Луцької міської ради , Патрульна поліція Волинської області , «Луцький Центр Здоров‘я» , Благодійний Фонд «Робимо добро дітям».

- використання хештегу #проти_наркотиків_молодь

Зображення видалено.Вимоги до фото та відео робіт:

- Не більше 1-го фото/малюнка чи відео від одного учасника/учасниці.

- Фото/відео мають бути якісні (чітке зображення/відео);

- Знімки повинні відображати аспекти згубного впливу наркотиків та/чи здорового способу життя без наркотиків.

Зображення видалено.Процедура голосування триватиме до 11 липня (16.00). У цей час представниками організаторів буде зафіксовано усі наявні на той момент вподобання (лайки).

12 липня 2024 року будуть оголошені 3 переможці в номінації «фото» та 3 переможці в номінації «відео». Три переможці (1, 2 та 3 місця) визначатимуться виключно за кількістю вподобань, інші чотири - особливі відзнаки від організаторів та партнерів (спеціальні номінації, незалежно від кількості вподобань).

Переможці отримають пам'ятні подарунки від організаторів та партнерів конкурсу.

Бажаємо Вам успіху та натхнення в проявах краси здорового життя без шкідливих звичок через об'єктив своєї камери!