Розпочався турнір з плавання пам’яті загиблого в АТО Дениса Чабанчука

Дата:

 Сьогодні відбулося відкриття третього турніру з плавання пам'яті вихованця школи КЗ «СДЮСШОР плавання Луцької міської ради», загиблого в АТО Дениса Чабанчука. Захід відбувається за підтримки департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

На урочистому відкритті були присутні батьки героя, який трагічно загинув, захищаючи Україну Чабанчук Любов та Чабанчук Микола, бійці 51 бригади, учасники АТО Сітовський Богдан та Ришневський Михайло. Також на заході побували представники Луцької міської ради -заступник міського голови Костянтин Петрочук та директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Олексій Веремійчик.

Присутні вшанували пам'ять бійця хвилиною мовчання.

Цей турнір з кожним роком збирає все більше команд зі всієї України. Цього року за нагороди будуть боротись 10 команд з різних областей, зоерема із Львівської, Рівненської, Чернігівської, Київської областей, та команди із Луцька.

Також на турнірі було відзначено цінними подарунками учасників збірної команди України, вихованців СДЮСШОР плавання- Ахмедову Дану, Смаль Юлю, Петрочука Іллю та Ткачука Максима.

Отож, відбувся перший старт. Сьогодні змагання будуть відбуватись за такими програмами: 50 м в/ст, 50 м брас, 100 м н/с, 100 м бат., 100 м к/пл, 200 м в/ст, 200 м брас, 400 м к/пл та 4х50 м комбінована.

Багато глядачів прийшли вшанувати пам'ять Дениса Чабанчука.