Резиденцію Святого Миколая - відкрито

Дата:

Виклики сьогодення вимагають нових рішень. У Луцьку прагнули створити максимально комфортні умови, подбати про безпеку відвідувачів та вперше відкрили резиденцію Святого Миколая саме в укритті. 

З самих перших кроків Ви потрапляєте у атмосферу магії та зимової казки. Новорічні вогники, запахи лісу, приємні мелодії, таємничі розповіді... І, звісно, спілкування зі Святим Миколаєм, якому Ви можете розповісти про свої мрії, передати свій лист з побажаннями тощо. Миколай та його помічники радо приймуть кожного гостя та гостю. Наші діти дуже потребують позитивних емоцій та можливості хоч на трохи відволіктися від тривожних подій. Давайте подаруємо їм частинку свого тепла, адже саме зараз, як ніколи, вони так його потребують!

Функціонуватиме Резиденція з 19 по 25 грудня 2022 р. 19 листопада на символічне відкриття також завітала заступник Луцького міського голови Ірина Чебелюк. Вона зазначила, що реалії сьогодення не дозволили зробити резиденцію масштабною. Втім, пишаємось, що в межах нашого міста є така хороша локація.

До Резиденції можуть потрапити усі бажаючі. Вхід через Арт-галерею “Образ” (м. Луцьк пр. Волі 2). Вхід безкоштовний, однак варто звернути увагу на інформацію від організаторів.

Деталі:

- Вхід безкоштовний, але донат на ЗСУ вітається (збирають на автівку).

- Графік роботи: з 13 до 19 год. щоденно впродовж тижня.

- Якщо плануєте прийти групою від 10 осіб, потрібно попередньо повідомити організаторів про свій візит, зателефонувавши за номером +38 096 124 76 97.

- Якщо Ви хочете, щоб ваша дитина отримала попередньо підготовлений Вами подарунок - попередьте про це організаторів та обговоріть деталі.

- Якщо Ви хочете передати подарунок іншій дитині з числа незахищених верств населення - у резиденції буде така можливість.

- Резиденція знаходиться в укритті, тому ви будете в безпеці навіть під час повітряної тривоги.

- У разі відключення електроенергії атмосфера буде ще більш магічною завдяки ліхтарикам.