Результати ігор Чемпіонату Луцька з дворового футболу, присвяченого пам’яті Миколи Романюка

Дата:

22 травня 2018 року відбулось урочисте відкриття Чемпіонату Луцька з дворового футболу, який проводиться третій рік поспіль серед команд сформованих за місцем проживання.

Започаткований дворовий турнір за ініціативи Миколи Романюка в 2016 році. На сьогоднішній день, ці змагання є своєрідною шаною та проводяться в пам'ять про Миколу Ярославовича.

Організатором заходу традиційно є комунальний заклад «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

У відбіркових іграх боротьбу за ігри у півфіналі і фіналі Чемпіонату Луцька з дворового футболу, присвяченого пам’яті Миколи Романюка розпочали 98 команд у трьох вікових групах, а саме: дитячо-юнацького складу, дорослого складу, який поділено на лігу А і лігу Б та ветеранів.

На урочисте відкриття Чемпіонату завітали почесні гості і організатори: заступник міського голови Костянтин Петрочук, директор КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» Наталія Назарук, головний спеціаліст відділу кадрово-методичного забезпечення управління освіти Іван Дишко, директор ЗЗСО № 18 Сергій Скороход. Вони привітали учасників Чемпіонату та бажали на майбутнє цікавих поєдинків і яскравих перемог.

Турнірні таблиці за 22.05.2018 року тут:

Турнірна таблиця (дорослі - ЛІГА Б)

 

Турнірна таблиця (дорослі - ЛІГА Б) Турнірна таблиця (дорослі - ЛІГА А)

 

Турнірна таблиця (дит.-юн.)

 

Турнірна таблиця (дит.-юн.)Турнірна таблиця (ветерани)