П'ятірка кращих на чемпіонаті України

Дата:

З 20 по 26 березня в місті Ужгород тривав чемпіонат України з гімнастики художньої. 

Понад 36 команд з різних куточків України змагались в різних видах програми.

Кращі спортсменки нашої держави, завдяки Збройним силам України мають змогу займатись улюбленою справою. 

Попри складні умови, жага до звершень та намагання вдосконалюватись  в улюбленому виді спорту мотивують наших дітей та тренерів брати участь в змаганнях.

Збірна Волині, до складу якої входить значна кількість вихованок відділення гімнастики художньої Комунального закладу "Дитячо-юнацька спортивна школа № 3 Луцької міської ради" була представлена трьома командами : команда майстрів та дві команди КМС.

Саме перша команда, що виступала за програмою кандидатів в майстри спорту  (Матвєєва Анна

Калиш Валерія, Романюк Олександра, Дорофєєва Вікторія, Кондратюк Катерина) зуміла вразити суддів національної першості та в підсумку увійшла до п’ятірки кращих колективів усієї України, поступившись титулованим командам збірної України, Львівської , Харківської та Дніпропетровської областей.

Команди майстрів (Курносова Емілія, Щурук Анна, Стрижеус Олександра, Філімонова Поліна, Омельчук Вікторія) та друга команда КМС (Шимко Софія, Кашталян Софія, Олешко Софія, Зозуля Юстина, Ганіч Анна)за підсумками виступів зайняли 16 та 23 місця в загальнокомандному заліку, відповідно.

Гімнастки нашого відділення в складі СК "Спартак-Волинь" брали участь в змаганнях серед спортклубів і в підсумку зайняли 17 місце з 53 команд

В особистій програмі, зайнявши 10 місце серед 205 учасниць Іваник Дарія , виконала норматив майстра спорту України.

Сподіваємось, що як успіхи,  так і невдачі лише більше налаштують наших вихованок на наполегливі тренування і вони зможуть досягнути найвищих результатів в майбутніх змаганнях!

Дякуємо всьому нашому тренерському колективу (Фігель Тетяна, Данелюк Наталія, Агєєва Оксана, Ваврисевич Олена, Оліщук Мар’яна, Садоводова Анастасія) за пророблену працю !