Присвоєно стипендії кращим спортсменам Луцької міської територіальної громади

Дата:

Відповідно до розпорядження міського голови № 56 від 06.02.2024 «Про затвердження списків спортсменів, яким призначено стипендії на 2024 рік» та розпорядження міського голови №57 від 06.02.2024 «Про затвердження Положення про виплату одноразових грошових винагород кращим спортсменам Луцької міської територіальної громади з олімпійських видів спорту та їх тренерам-викладачам» у 2024 році присвоєно стипендії 49 спортсменам Луцької міської територіальної громади.

Зокрема, присвоєно:

 30 стипендій спортсменам із олімпійських видів спорту;

 15 стипендій спортсменам із неолімпійських видів спорту;

 4 стипендії спортсменам із видів спорту для осіб з інвалідністю.

Зауважимо, що у поточному році розмір стипендій збільшився. Зокрема, у 2023 році розмір стипендії становив 3 200 грн, а у 2024 році – 4 500 грн.

Дякуємо міському голові Ігорю Поліщуку  за співпрацю, постійну підтримку та розвиток фізичної культури та спорту у громаді!

Дякуємо спортивним федераціям з видів спорту Луцької міської територіальної громади, тренерам та спортсменам за співпрацю у визначенні стипендіатів, за Вашу наполегливу працю на спортивній ниві нашої громади!

Вітаємо стипендіатів! Бажаємо аби обраний Вами вид спорту приносив задоволення. Наснаги на нові спортивні звершення та перемоги!