Проведено жеребкування команд щодо участі у Чемпіонаті міста Луцька із дворового футболу пам'яті Миколи Романюка

Дата:

Цьогоріч у Луцьку уже втретє відбудеться Чемпіонат міста із дворового футболу, який у 2016-му році був започаткований міським головою Миколою Романюком. Зараз триває реєстрація учасників Чемпіонату міста з дворового футболу- 2018. Організаторами змагань є департамент сім’ї, молоді та спорту міської ради, КЗ “ЛМЦФЗН “Спорт для всіх” луцької міської ради спільно з Федерацією футболу міста Луцька.

Організаційні питання проведення Чемпіонату міста із дворового футболу обговорили сьогодін під час прес-конференції за участі заступника міського голови Костянтина Петрочука, директора департаменту сім’ї, молоді та спорту міської ради Олексія Веремійчика, директора КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” Наталії Назарук, голови Федерації футболу міста Луцька Василя Кохановського. Також на прес-конференцію були запрошені представникb команд-учасниць Чемпіонату міста Луцька із футболу, які здобули призові місця у 2017-му році.

Розпочинаючи зустріч, заступник міського голови Костянтин Петрочук зазначив, зазначив, що цього року у Луцьку продовжується традиція проведення Чемпіонату міста із дворового футболу, започаткована міським головою Миколою Романюком. За його словами, це чудовий захід, який покликаний об’єднати якомога більше дітей та молоді, людей різного віку навколо активного дозвілля, спонукає займатися спортом. “З кожним роком кількість бажаючих прийняти участь у змаганнях збільшується, а лучани активніше долучаються до різного роду спортивних змагань”,- зазначив він.

Директор КЗ “ЛМЦФЗН “Спорт для всіх” Наталія Назарук розповіла, що станом на сьогодні заявилося 94 команди, які поділені на три групи: дитячо-юнацький склад (15-19 років)—34 команди, дорослий склад (20-39 років) — ліга А-14 і В-38 команд та нова категорія- ветерани (старші 40 років)- 8 команд. Відбіркова частина триватиме з 23 травня до 30 червня 2018 року на спортивних майданчиках загальноосвітніх шкіл міста.

25 серпня, в День міста Луцька, відбудеться фінальна частина Чемпіонату Луцька з дворового футболу, присвяченому пам’яті Миколи Романюка. Матчі судитимуть висококваліфіковані арбітри ФФ міста Луцька.

Переможці отримають дипломи, кубки, медалі та призи від Луцької міської ради.

Приємною частиною заходу стало відзначення кращих команд міста із футболу та вручення нагород. Перемогу у 2017-му році здобула луцька команда “Магніт”.

Опісля у залі засідань представники команд-учасниць цьогорічного чемпіонату зустрілися із організаторами. Почесним гостем жеребкування став відомий футболіст, Майстер спорту України із футболу Володимир Гащин.

До представників команд звернувся Олексій Веремійчик, наголосивши, що організатори докладуть максимум зусиль, аби провести змагання яскраво, побажавши усім гарних результатів. Потому шляхом жеребкування було визначено порядок проведення ігор та розподіл команд на групи.