Програма «Психосоціальна підтримка медиків під час епідемій і пандемій»

Дата:

 

 

За підтримки департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради  Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки спільно із Волинським медичним інститутом реалізовували програму «Психосоціальна підтримка медиків під час епідемій і пандемій», в межах проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні.

Заняття у рамках проєкту тривали впродовж місяця. Проводили їх проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародної співпраці, доктор психологічних наук, професор Лариса Засєкіна та клінічний психолог, гештальтконсультант Тетяна Гордовська із головними і старшими медсестрами лікарень Волинської області.

Директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради   Володимир Захожий теж висловив сподівання, що для учасників програми отримані знання стануть корисними в роботі та висловив вдячність медичним працівникам за їхню неоціненну роботу.

Ректор Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки  Анатолій Цьось вручив працівникам медичних закладів Волинської області пам’ятні подарунки та сертифікати про участь у проекті.