Працівники КЗ “Луцький МЦФЗН Спорт для всіх” поповнили свою спортивну скарбничку медалями

Дата:

 14 листопада 2018 року, в місті Луцьку в спортивно-розважальному комплексі «Адреналін Сіті» (вул. Карбишева, 1) відбувся ІІІ Фестиваль «Спорт для всіх — за здоровий спосіб життя» серед працівників місцевих центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

     Організатором цього заходу виступив Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

    Програма фестивалю включала змагання з таких видів: шахи, шашки, теніс настільний, дартс, боулінг та більярд.

Особисті змагання проводилися між чоловіками та жінками окремо в кожному виді програми. Незважаючи на різний вік, учасники всіх команд міських центрів області показати достойні результати.

    Команду міста Луцька представляли працівники комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» у складі 11 осіб. Усі вони повернулись додому з нагородами. По кожному з видів змагань перемогу здобули:

- Надія Петрик — І місце з боулінгу (серед жінок);

- Ігор Дзюбак – ІІ місце з шашок (серед чоловіків);

- Наталія Зінь — ІІ місце з боулінгу (серед жінок);

- Оксана Ящук — ІІІ місце з дартсу (серед жінок);

-  Ольга Проскуровська — ІІІ місце з шахів (серед жінок).

Всі переможці та призери Фестивалю у кожному з видів змагань були нагороджені медалями та дипломами Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

    Отож вітаємо працівників комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» з вдалим виступом на ІІІ Фестивалі, бажаємо їм і надалі бути найкращими, повними сил і енергії та власним прикладом показувати достойний рівень  фізичної підготовленості.

    Дякуємо Волинському обласному центру «Спорт для всіх» за організацію й проведення спортивного Фестивалю, який надає можливість популяризувати фізичну культуру та спорт, власним прикладом працівників міських центрів «Спорт для всіх»!



КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611