Пізнавальний майстер-клас для дітей з виготовлення флікерів.

Дата:

В осередку КЗ ЛМЦФЗН "Спорт для всіх" - "Одісей" (вул. Наливайка, 10), відбувся пізнавальний майстер-клас для дітей з виготовлення флікерів.

Організатори заходу:

- КЗ ЛМЦФЗН "Спорт для всіх";

- Патрульна поліція Волинської області;

- Волинська обласна бібліотека для юнацтва

Мета заходу:

- закріплення правил безпечної поведінки на дорозі;

- безпека в темну пору доби;

- виготовлення світловідбиваючих флікерів;

- підтримка українських військових (малюнки та побажання для українських захисників).

Вихованці осередку мали змогу подискутувати з патрульними поліцейськими про безпеку життя, поведінку на дорозі, основні правила дорожнього руху тощо.

Питання безпеки на дорозі набувають важливого практичного значення, адже в темну пору доби і пішоходи, і водії мають бути максимально уважними та обережними. Краще побачити людину на дорозі допомагає флікер - світловідбиваючий елемент безпеки, який виготовляли діти під керівництвом поліцейських.

Процес створення флікерів був цікавим та веселим. Власноруч виготовлені елементи безпеки діти забрали з собою, щоб використовувати з користю. Ці аксесуари можуть врятувати ваше життя.

Також учасники заходу, на ватмані з намальованими блакитно-жовтими долоньками, написали побажання українським захисникам та захисницям, які боронять нашу державу від ворога. Ці малюнки найближчим часом будуть передані нашим незламним воїнам.

Дякуємо компанії Дмитрук за матеріали для флікерів.

Україна понад усе!