Підсумки конкурсу "Безпека понад усе!"

Дата:
Підсумки конкурсу "Безпека понад усе!"

Безпека завжди була і є одним з найважливіших пріоритетів у житті людини. Адже це - базова потреба людини. Дуже часто наша безпека знаходиться саме у наших руках! Так, на жаль, не завжди, що особливо відчутно останні 11 місяців. Тим не менше, саме від наших знань, навичок та дій залежить часто наше здоров'я та життя. А безпека на дорозі - надзвичайно важливий аспект! 

Використання флікерів у темну пору доби, відповідальне водіння, правильний алгоритм дій при перетині дороги, недозволені дії на дорозі чи у транспортному засобі... про це та багато іншого "креативили" наші діти та молодь. 

Нарешті ми змогли зібратися, щоби підбити підсумки конкурсу "Безпека понад усе"! Вітаємо переможців конкурсу та дякуємо усім, хто брав участь у ньому! Дякуємо дітям за їх вдумливі, креативні, цікаві, неординарні, актуальні, важливі роботи. 

Вітаємо:

Жидичинський ліцей №31

Заборольський ліцей Луцької міської ради

КЗЗСО "Луцький ліцей №26"

Школа 13 м.Луцьк

Луцький ліцей №5

КЗЗСО ''Луцький інституційний ліцей №8 Луцької міської ради''

КЗЗСО " Боголюбський ліцей #30 Луцької міської ради"

КЗЗСО «Луцький ліцей №23 Луцької міської ради»

Луцький ліцей №14 імені Василя Сухомлинського

Луцький ліцей №9

Луцький НВК № 10

КЗ ЗСО "Луцький ліцей №28 Луцької міської ради"

Організатори: Департамент молоді та спорту Луцької міської ради, Патрульна поліція Волинської області, Благодійний Фонд «Робимо добро дітям», Департамент освіти Луцької міської ради, Луцький міський молодіжний центр