Перший благодійний ярмарок у 2024 році відбувся!

Дата:

Ну що ж, - ми це зробили! Ви це зробили! 

Вчора, 28 квітня, департамент молоді та спорту спільно зі своїми крутими друзями організував перший у 2024 році благодійний ярмарок. 

Це був особливий день, наповнений добром та надією! Не дивлячись на всі наші виклики сьогодення, тривоги та турботи, наші люди - унікальні! Щирі, добрі, натхненні, усміхнені, які не втрачають віру у добро та самі ж його творять! 

А наші партнери - не менш унікальні люди, які завжди готові до праці в ім'я добра та Перемоги! 

Хто вони - ці круті люди та організації? 

Луцький міський молодіжний центр, Волонтерськиq хаб «Вільні Волині», Патрульна поліція Волинської області, Волинська обласна бібліотека для юнацтва, Благодійний Фонд «Робимо добро дітям», Луцький центр здоров'я, Луцьк Бібліо (бібліотека-студія ДІМ), Пласт на Волині, бібліотека села Зутурці

(#художнястудія_оленизвягінцевої), Дитяча медіа школа COOL Media School, Ольга Обідіна та інші.

На ярмарку кожен охочий мав змогу придбати для себе багато тематичних сувенірів, солодощів, пройти з малечою цікавий майстер-клас, переглянути виставку малюнків, приміряти обладунки справжніх поліціянтів, взяти участь у "молодіжному інтерв'ю", ну і...куди ж без верби?

Тож, - до головного: скільки коштів ми зібрали та для кого? 

Спільними зусиллями, завдяки вашим внескам, ми зібрали...

34 051.40 коп. та 5 дол. Також 1500 тис.грн. поступило безпосередньо на монобанку зборів. Отже, ми можемо говорити про загально зібрану суму у понад 35 тис. грн.

Кошти буде спрямовано до актуального збору на дрон і тепловізор для 21 ОМБР. Чек про перерахунок чекайте найближчим часом.

Більше фото від інших фотографів чекайте згодом.