Олімпійський тиждень

Дата:

Комунальний заклад «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» продовжив низку заходів в рамках Всеукраїнського Олімпійського тижня з нагоди Дня фізичної культури та спорту України.

    В неділю, 09 вересня 2018 року, міський центр «Спорт для всіх» активно долучився до організації і проведення спортивно-масових заходів у центрі міста. У легкоатлетичних змаганнях «Лучеськ півмарафон» брали участь усі охочі. Серед любителів здорового способу життя, у забігах на 100, 500 і 1000 м, також змагались діти та молодь з мікрорайонів міста, яких запросили провідні професіонали  комунального закладу. 

    У той час, коли відбувались забіги, лучани насолоджувались показовими виступами спортсменів, які організував КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» на площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку.

     Свої вміння з різних видів спорту (художня гімнастика, козацьке бойове мистецтво Спас, бойове мистецтво Капоейра, бойове мистецтво Герц, сучасні спортивні танці) продемонстрували вихованці під керівництвом тренерів: Оксани Агеєвої, Наталії Данелюк, Тетяни Фігель, Мар’яни Оліщук, Сергія Гаврилюка, Станіслава Смілого та Рустама Магомедовича, Романа Ковальчука, Олени Іванчук.

    У той же день, міський центр «Спорт для всіх» також долучився до організації і проведення Фестивалю «Світ спорту відкритий для всіх» в місцях проживання та відпочинку населення. Захід відбувся в спортивно-оздоровчому комплексі «Адреналін Сіті».

    В рамках заходу, за участі закладів фізичної культури та спорту, установ, організацій, спеціалізованих закладів торгівлі, відбувся «Ярмарок спорту». КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» разом з тренерами: Віктором Лавренюком (клуб східних єдиноборств «Ояма»),  Романом Качинським (Волинська федерація Айкідо Айкікай), Сергієм Гаврилюком (Волинська федерація козацького бойового мистецтва Спас), Володимиром Іщуком (Волинська федерація таеквон-до ITF), Ярославом Мицюком та Оксаною Мицюк (спортивний клуб «Білий лев» з тхеквондо-ВТФ), які займаються в осередках Центру в різних мікрорайонах міста, також брав участь в презентації своїх досягнень. По завершені презентації спортсмени продемонстрували свої вміння і навички виступаючи з показовими виступами.

    Також на Фестивалі всі охочі брали участь в спортивних конкурсах та в розіграші лотереї.

    Окрім цього, з 8 по 9 вересня, в приміщенні «Біла тура» КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» проходили відкриті турніри з шашок-64 та шахів, приурочені Дню фізичної культури та спорту України.

    Регламент змагань: швейцарська система 9 турів, рапід по 20 хв.+5 сек. (на механічних годинниках 25 хв.) на партію кожному учаснику.

    Призерами змагань з шахів стали:

І місце - Андрій Сорока - МС України (м. Луцьк);

ІІ місце - Петро Левчук - КМС (м. Луцьк);

ІІІ місце - Андрій Домбровський - І розряд (м. Луцьк).

Призові місця в турнірі з шашок-64 вибороли:

І місце - Анатолій Мазій - КМС (м. Луцьк);

ІІ місце - Віталій Мельник - І розряд (м. Луцьк);

ІІІ місце - Максим Гузьо - І розряд (м. Луцьк, учень ЗЗСО № 21).

Переможці та призери турнірів були нагороджені  дипломами, медалями та призами.    

    Заходи з нагоди Дня фізичної культури та спорту не завершились. Олімпійський тиждень триває!



КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611