Олімпійське літо

Дата:

ОЛІМПІЙСЬКЕ ЛІТО

15, 17 серпня 2018 року на 33-му кварталі в дворах вулиць Відродження, 39, пр-ті Соборності, 25, провідний професіонал КЗ "Спорт для всіх" Ніна Лисенко, організувала спортивні заходи в рамках проведення Всеукраїнських акцій «Олімпійське літо», «Червона картка».

Головною метою спортивних змагань є пропаганда здорового способу життя, формування у дітей та молоді свідомого ставлення до свого здоров'я, а також залучення громадян до регулярних занять фізичною культурою та спортом, зокрема тенісу настільного.

Програма заходу включала змагання з тенісу настільного, набивання тенісного м’ячика ракеткою та майстер-класи від представників Луцької федерації тенісу настільного, збірника України Валентина Юнчика та кандидата у майстри спорту Андрія Котіка.

Не лише юнаки та дівчата з 33-го мікрорайону міста з задоволенням брали участь у змаганнях, а й дорослі із енергійним запалом грали в теніс настільний. 

По закінченню заходу всі присутні отримали печиво та магніти від представників БФ «Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», які й встановлюють тенісні столи в різних мікрорайонах міста.