«Новорічні свята спорту»

Дата:

Сьогодні, 28 грудня 2019 року в двох осередках комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” Луцької міської ради» відбулись «Новорічні свята спорту» - підведення підсумків за 2019 для дітей та молоді за місцем проживання в різних мікрорайонах міста.

В приміщенні «Лучеськ» (вул. Рівненська, 5), провідний професіонал Центру Наталія Зінь, організувала та провела Фестиваль спорту для мешкаців мікрорайонуКиївський м-н – Балка.

Захід розпочався з виступу пісні Let it snow, яку виконали Петро Морозюк та Даніїл Литвішко на гітарі та укулелі.

Змагання проходили у таких видах спорту:

- теніс настільний;

- настільний хокей;

- настільний футбол;

- дартс;

- шахи;

- шашки.

Переможці та призери змагань були нагороджені дипломами та подарунками від КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх». Всі присутні ласували солодощами та чаєм.

В приміщенні «Олімпія» (пр-т Відродження, 39) провідний професіонал Ніна Лисенко, організувала спортивне свято для дітей та молоді 33-го мікрорайону.

На захід завітали родина Клаусів, для того, щоб пограти у вікторини на теми: «Чому ялинку вважають символом Різдва» та «Хто такий Санта Клаус».

Потому, Володимир Ждань, Захар Бацков, Арсен Бацков та Олександ Савчук продемонстрували вправи з брейк - дансу.



Для вихованців «Олімпія», Ніна Лисенко запропонувала такі змагання:

- теніс настільний;

- настільний футбол;

- шашки;

- дартс.

На завершення підсумків переможці та призери змагань були нагороджені дипломами та подарунками від КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх».

Вітаємо з прийдешніми святами – Новим роком та Різдвом Христовим!