Насичені творчі вихідні відбулись у Луцьку

Дата:

Для маленьких поціновувачів творчості знаменитої дитячої письменниці, драматургині та режисерки Юліти Ран справжнім сюрпризом стала презентація її нової книги в нашому рідному місті.

23 липня 2023 року за підтримки департамнту молоді та спорту відбулась презентація нової книги письменниці «Дзеркало бажань».

На творчій зустрічі кожен учасник мав змогу особисто поспілкуватись з улюбленою письменницею, послухати уривки з її нової книги та отримати відповіді на всі свої питання. Після презентації усі учасники та учасниці взяли участь у творчому майстер-класі від Творчий калейдоскоп із виготовлення «магічного дзеркала». По завершенню заходу кожен отримав у подарунок книгу з автографом письменниці.

Символічно, що презентація книги для дітей, підлітків та молоді відбулась саме у @волинська обласна Волинська обласна бібліотека для юнацтва. Дякуємо за чудовий простір! До речі, тепер нові книги Юліти Ран будуть доступні всім бажаючим, хто відвідує бібліотеку, тож - завітайте!

Організатори проєкту в рамках якого відбулась серія унікальних сенсорних вистав Полтавського театру _та презентація книжок Юліти Ран:

Департамент молоді та спорту

Фонд Ігоря Палиці "Тільки разoм"

Жива Лялька