Мрієш про бізнес у Луцьку?

Дата:

В обласному центрі Волині стартує програма  для молоді, яка прагне започаткувати власну бізнес - справу, старт-ап. Перший набір стартує уже в травні та відбуватиметься онлайн.

Ти навчаєшся у Луцьку? Мрієш про власну справу? Робиш круті речі і це можна перетворити на свій бізнес? ТаааааК, це - реально! І ми можемо тобі допомогти!

Центр “Розвиток КСВ” і Фонд ООН у галузі народонаселення за підтримки Міністерства молоді та спорту розробили  програму Skills Lab: Власна справа.  Партнери: департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради, Луцький міський молодіжний центр, EENU StartUp Club YEP.

«Skills Labs: власна справа» - програма розвитку бізнес-навичок для молоді Луцька віком 18-35 років (студентів ВНЗ, ПТЗ,  коледжів та технікумів, самозайнятих осіб).

30 учасників Програми  після  місяця навчання зможуть:

1. Створювати ідеї для старт-апу;

2. Розуміти юридичні та фінансові питання ведення власної справи;

3. Розробляти стратегію маркетингу та продажів;

4. Користуватися інструментами розвитку бізнесу;

5. Створювати та презентувати проєкти.

Програма триватиме з 20 травня до 13 червня 2020 року.  На учасників чекає 8 онлайн зустрічей, по 2-3 години кожна, а також додаткові онлайн зустрічі із представниками місцевого бізнесу та підписантами Пакту заради молоді.

Не зволікай! Участь безкоштовна, реєстрація триватиме до 14 травня: https://forms.gle/Rs2P29Pzbz87CwJw7 . Потім - етап відбору, і якщо Твоя мотивація - крута, то ми зустрінемось на відкритті 20 травня у Zoom.

Заняття відбуватимуться щосереди у вечірній час, щосуботи в обідню пору.

Є питання, пишіть на електронну адресу krawzyc_@ukr.net - Кравчук Інна, координаторка програми у Луцьку/

+3803322777925 - Карніц Людмила, головна спеціалістка відділу сім'ї та молоді департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради.