"Молодіжна політика: підсумки та перспективи".

Дата:

У п’ятницю, 5 лютого, у гостинному культурному центрі "Passage Interdit" відбулась зустріч "Молодіжна політика: підсумки та перспективи".

Учаcть у заході взяли заступник міського голови Чебелюк Ірина та голова профільної комісії Луцької міської ради Лазука Олександр.

Приємно, що захід також відвідала представниця Міністерства молоді та спорту України, очільниця відділу регіональної політики та підтримки ініціатив молоді Полєтуха Ірина.

Чим жила молодіжна політика у 2020 році? Які наймасштабніші заходи відбулися? Які знакові події ми запам’ятаємо? З якими організаціями співпрацювали? Які виклики кинув нам такий важкий 2020 рік? Як ми сприйняли ці виклики та як адаптувались до нових вимог?

Про це та набагато більше говорили під час зустрічі.

День молоді, День Незалежності, День міста… Фестиваль «Бандерштат» в онлайн форматі у "Луцькій Венеції". Міська екологічна акція «Чистоліто-2020» та молодіжна акція «Луцьк: осіння мінітолока». Допомога в організації та проведенні благодійної акції «Хвиля добра». Навчання для молоді «Skills Lab: успішна кар’єра» та «Skills Lab: власна справа». Проведення у Луцьку масштабного опитування «Індекс благополуччя молоді». Ось тільки деякі заходи, якими був багатий минулий рік.

А ще співпраця із тридцятьма громадськими організаціями та ініціативними групами та підтримка їх проєктів та програм. Із найбільш відомих: тренінг «Молодіжний працівник», тренінг «Місія Л», навчання для батьків та дітей «Програма 15», допомога у проведенні акції «Чужих дітей не буває», підтримка дебатного руху на Волині, актуальний проект «Психосоціальна підтримка медиків під час епідемій та пандемій».

 Про Луцьк туристичний та привабливий, молодіжний та спортивний вперше написали у молодіжному журналі «RePost», ми також допомогли у виданні монографії «Психологія молодої сім’ї».

А скільки майстер-класів для дітей було проведено…

Ми також активізували роботу у сфері запобігання та протидії домашньому насильству.

А ще на заході ми обговорювали наші плани та перспективи. А їх дуже багато. Звісно, спільно із тими, без кого молодіжна політика не можлива - без молодіжних організацій та їх лідерів, без представників шкільного та студентського самоврядування, без нашої молоді.

Дякуємо всім, хто був із нами у цей, повний викликів та несподіваних поворотів, рік. Саме завдяки Вам і разом із Вами ми впроваджували і впроваджуватимемо молодіжну політику й надалі…