Міжнародний день захисту дітей

Дата:

Комунальний заклад «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» організував і провів низку заходів з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

01 червня 2018 року, в сквері за адресою пр-т Соборності, 18, КЗ «Спорт для всіх» спільно з управлінням соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради влаштували для маленьких лучан і їх батьків цікаве свято з насиченою програмою.

Працівники центру «Спорт для всіх» забезпечили проведення спортивно-розважальної програми, яка включала такі види: змагання з настільного футболу, дартсу, армрестлінгу, перетягування линви, «Диво шашки», «Диво шахи»; конкурси з набивання футбольного м’яча, стрибків на скакалці, «Фризбі», «Влучно в ціль», а також естафети з бадмінтонною ракеткою, «Садіння картоплі», «Котигорошко». Всі охочі мали можливість випробувати свої сили у вищезгаданих змаганнях.

02 червня 2018 року провідний професіонал Центру Ольга Проскуровська організувала і провела свято двору «Літо спортивне» для дітей та молоді Київського майдану, 11-13. Захід був проведений за підтримки колективу КЗ «Луцька міська централізована бібліотечна система» бібліотека-філія № 10 та ОСББ Київського м-ну, 13.

Цікавинкою свята двору був показ лялькової вистави «Ріпка вередунка» у виконанні дитячої групи «Впершики» під керівництвом режисера аматорського театру «Вперше», Наталії Максимчук.

Захід продовжився спортивно-розважальною частиною: «веселою руханкою», змаганнями з шахів, шашок, дартсу, штрафних кидків баскетбольним м’ячем, естафетами «Веселі старти», конкурсом малюнків на тему «Світ очима дітей».

03 червня 2018 року, провідні професіонали Центру організували і провели в Сіті Парку (пр-т. Волі, 49-а) «Велике свято спорту» для дітей та молоді центрального мікрорайону міста.

На цьому заході для дітей та молоді були організовані локації з різних видів спорту: міні-футболу, естафет «Веселі старти», дартсу, армрестлінгу, шашок, тенісу настільного.

Також учасники «Великого свята спорту» з задоволенням брали участь у квесті, який проходив на території Сіті Парку.

Окрім цього, комунальний заклад «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» на всіх вищезгаданих святах, презентував показові виступи юних спортсменів з метою ознайомлення з різними видами спорту. Захоплюючі виступи на татамі з різних видів бойових мистецтв продемонстрували Степан Панафідін та вихованці тренерів: Олександра Кулакова, Сергія П’ятікова, Сергія Гаврилюка. А маленькі грації, вихованки тренера Ілони Барбулов зачарували відвідувачів виконанням композицій з художньої гімнастики.

Отож, спортивні свята приурочені Міжнародному дню захисту дітей пройшли цікаво, весело і змістовно. Діти мали можливість активно провести дозвілля, отримали незабутні враження та знайти нових друзів.

Переможці у кожному з видів змагань були нагороджені дипломами від КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» і на завершення заходів організатори пригощали всіх учасників солодкими призами від спонсорів.

Запрошуємо всіх бажаючих: дітей, молодь та дорослих відвідувати осередки КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» в різних мікрорайонах міста, де можна поспілкуватись та активно провести дозвілля:

- приміщення «Біла тура» - вул. Будівельників, 11;

- приміщення «Стріла» - бульвар Дружби Народів, 13а;

- приміщення «Олімпія» - просп. Відродження, 39;

- приміщення «Білий м’яч» - вул. Конякіна, 35;

- приміщення «Одісей» - вул. Наливайка, 10;

- приміщення «Атлет» - вул. Степана Бандери, 13;

- приміщення «Лучеськ» - вул. Рівненська, 5;

- приміщення «Юність» - просп. Грушевського, 12.