Майстер-класи з робототехніки та створення відеоконтенту

Дата:

Ми впевнені, що освіта, наука та інновації невпинно наближають нашу спільну Перемогу! 

Спільно з Волинська обласна Мала академія наук та Ветеранський простір Плюс Плюс Луцьк 13 грудня ми провели майстер-класи з робототехніки та створення відеоконтенту для дітей наших захисників і захисниць, дітей для яких Луцьк нещодавно став домівкою та інших категорій.

Вирували непідробні емоції! Під час заняття діти навчилися конструювати роботів, освоювали навички керування ними, виконання окремих завдань. А під час проведення майстер-класу зі створення відеоконтенту для Тік-Току разом із керівником студії "Creative project" діти вчилися знімати власні відеоролики. Так, навколо пересувалися роботи, лунав сміх, клацали камери, а ще діти постійно обмінювались телефонними номерами одні з одними та з тренерами, адже бажання продовжувати вдосконалювати свої навички у робототехніці та зйомці відеороликів нікуди не зникло.

Інноваційним заняттям не завадила навіть повітряна тривога. Ми просто початок занять провели в укритті. Бо нас не зламати!

А ми щасливі, що вдається робити щасливими дітей. Вдається хоч на трохи відволікати їх від тривожних подій. Вдається жити, розвиватися та отримувати позитивні емоції! 

Наприкінці заняття кожен учасник та учасниця отримали невеличкий подарунок від організаторів.

Далі буде, адже ми побачили, що запит на подібні майстерки величезний. Не прогавте можливості долучатися до наших заходів.

Все буде Україна!