Луцьк долучився до Всеукраїнського флешмобу єдності «Листи до Бога».

Дата:

Департамент молоді та спорту Луцької міської ради долучився до  важливого Всеукраїнського флешмобу єдності «Листи до Бога».

Захід полягає у спільній молитві за Україну, її захисників, волонтерів та увесь наш народ.

Мета флешмобу - продемонструвати єдність молоді та українського народу в духовній та інших площинах; підтримати моральний і духовний настрой країни, провівши хвилю молитовних зустрічей.

Ми отримали естафету від Управління сім'ї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради. Щиро дякуємо за довіру!

3 листопада у Луцькому міському молодіжному центрі було проведено зустріч молоді із представниками Волинської Православної Богословської Академії. Очолив богослужіння отець Андрій.

До спільної молитви долучилися також представники Волинського обласного молодіжного центру "YouthСфера", Молодіжної ради при Луцькій міській раді, Патрульної поліціі Волинської області, Луцького районного управління поліції, представники та представниці шкільного парламенту та інші.

Присутні скріпили текст молитви своїми підписами. Потому директор департаменту молоді та спорту Володимир Захожий передав усі листи-молитви представниці молодіжного простору у місті Рожище Катерині Шабельниковій. Саме це місто тепер перейняло естафету Всеукраїнського флешмобу єдності "Листи до Бога".

Фінальний отримувач листів - Всеукраїнський молодіжний центр, який 22 січня 2023 року проведе підсумок акції.

Дякуємо усім організаторам, ідейним натхненникам та учасникам акції.