Луцьк приймає Всеукраїнський турнір з футболу Спеціальної Олімпіади України

Дата:

Всеукраїнський турнір з футболу Спеціальної Олімпіади України в рамках Європейського футбольного тижня -2018 розпочався сьогодні у нашому місті. Учасниками змагань стали 90 футболістів із Вінницької, Волинської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Львівської, Полтавської, Харківської та Херсонської областей. Спортивне свято відбулося на стадіоні Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

В урочистому відкритті футбольних змагань взяли участь заступник міського голови Костянтин Петрочук, директор КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Наталія Назарук, заступник директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Андрій Булковський, виконавчий директор Спеціальної Олімпіади України Андрій Підварко, директор Луцького навчально-реабілітаційного центру Леся Волинець.

Змагання розпочалися із символічної передачі Олімпійського вогню представникам команди, яка приймає турнір.

Потому учасників та гостей змагань привітав заступник міського голови Костянтин Петрочук. “Дуже приємно бачити тут сьогодні величезну кількість учасників, які приїхали до нашого міста позмагатися у футбольній першості. Луцька міська рада у своїй роботі приділяє велику увагу розвитку спорту, залучаючи до спортивних занять і людей з інвалідністю. У змаганнях беруть участь команди із різних областей, а це означає, що у різних регіонах України діти та дорослі прагнуть бути активними та здоровими. Спорт- запорука здоров’я, тому бажаю кожному з вас міцного здоров’я, натхнення та перемоги”, - сказав він.

Після вітальних слів показовими виступами присутніх порадували клуб бойового мистецтва “Спас”, колектив “Медея” Луцького навчально-реабілітаційного центру, вокально-хоровий колектив “Перлинка”, ансамбль сучасного танцю “Фаворит”, клуб бойового мистецтва тхеквондо.