Лучани художньо відзначили День захисника України

Дата:

Художньо відзначили День захисника України в Арт Локації "Творчий калейдоскоп" - поєднавши його, власне, із Днем Художника.

 

За підтримки департаменту сім*ї, молоді та спорту і дорослі, і малі із задоволенням мали можливість помалювали, освоїти техніки кляксографії та витинанки, створювати власними руками прекрасні осінні підсвічники зі звичайних скляночок (або стаканчиків, або й пляшечок, і рюмочок - в хід ішло все, на чому можна було малювати).

 

На саморобних музичних інструментах грали... що вміли :) А з шишок, фетру та пластиліну виготовляли надзвичайно милих сов. До дійства долучилися і юні актори - влаштували лялькову виставу "Колобок" (із несподіваним фіналом та трохи осучасненим сюжетом).

Після вистави всі учасники заходу з виготовлених власними руками різнокольорових осінніх листочків разом викладали слово "ОСІНЬ", а тоді і "ART", адже всі вони - неабиякі мистецькі таланти. А найстійкіші і після цього продовжували вирізати, грати, малювати, ліпити - а головне, спілкуватися. Адже ніщо так не поєднує людей, як завжди щире і прекрасне МИСТЕЦТВО. Що і підтвердили всі учасники (від дорослих до найменших), залишивши сліди своїх долонь на Чарівному Дереві. Завершилося святкування вже традиційним чаюванням у затишній і теплій атмосфері - бо всі встигли потоваришувати і стати друзями.