Літній табір від The Club for UNESCO Piraeus and Islands у Греції у рамках програм культурного обміну «Apollon» та «Poseidon».

Дата:

 Міжнародний молодіжний табір ЮНЕСКО в Греції - це чудовий екологічний відпочинок для дітей на березі Іонічного моря! Унікальний табір, у якому поєднані здоровий спосіб  життя та здорове мислення, спорт та мистецтво, історія та культура, навчання і відпочинок.

Літній табір UNESCO розроблений в стилі ЕКО. До відпочинку входять вивчення іноземних мов, спорт, розваги, ігри, квести, вікторини.

А ще - це правильний розпорядок дня, безпека, опіка супроводжуючого персоналу, щоденні бесіди, міфи Древньої Греції, екскурсії. І, звичайно ж, знайомства, танці, море, сонце і безліч нових друзів!

У програму входять:

щоденні уроки англійської мови

щоденні уроки грецької мови

щоденні уроки грецьких народних танців

щоденні ранкові заняття йогою, пілатесом,степ аеробікою, бойовими мистецтвами

щоденні уроки плавання

квести,вікторини,майстер-класи

розваги,дискотеки

Пізнавально-навчальні екскурсії до археологічних пам"яток світової спадщини ЮНЕСКО

 

Англійська мова:

У рамках даної програми розроблено та видано підручник Англійської мови From Ukraine to Greece through English.Це унікальний підручник із тридцяти уроків рівня A1-A2 , В1-В2, згідно з міжнародними страндартами Асоціації Мовних Експертів ALTE (The Association of Language Testers in  Europe)  розроблений у ігровій пізнавальній формі, що розкриває історію, традицію та культуру Греції. До кожного уроку розроблено словник. Підручник рецензовано та затверджено президентом  THE CLUB FOR UNESCO OF PIRAEUS & ISLANDS.

Грецька мова:

Уроки грецької мови носять ознайомчий характер та викладаються у ігровій формі із застосування популярних пісень та міфів Древньої Греції.

Грецькі народні танці:

Навчання проводять викладачі із колективів  грецьких народних танців. На території готелю спроектовано спеціальний танцювальний зал для занять хореографією.

Спортивні заняття:

Дипломовані спеціалісти та інструктори проводять щоденні заняття йогою, пілатесом, степ аеробікою, а також навчають дітей плаванню.

Проживання - в готелі "Ionian Beach Bungalows Resort", який розташований на північному заході Пелопоннесу у невеликому мальовничому селищі Лакопетра, серед соснових лісів Строфілії в унікальній екологічній зоні. Місто Патра та відомий міст Ріо знаходяться всього за 30 хвилин їзди від готелю. Чудовий пологий пляж зі своїми кришталевими водами отримав голубий стяг за свою чистоту та унікальну екосистему. Поряд розташовані золоті пляжі калогрії та Яніскарі. Готель має 82 бунгало, що знаходяться у зеленій зоні, загальною площею 100.000 м кв з власним пляжем, облаштованим лежаками та парасольками. На території готелю є басейн, тенісні корти, волейбольна та баскетбольна площадки, міні гольф, дитячі батути.

 

Деталі за посиланням:

 

http://www.apollongroup.com.ua/