КЗ «Спорт для всіх» завершив оцінювання фізичної підготовленості населення

Дата:

Завершилось проведення здачі тестів і нормативів з оцінювання фізичної підготовленості працівників комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» та осіб, що займаються всіма видами фізкультурно-оздоровчої та масової роботи в приміщеннях вищезгаданого закладу.

Впродовж двох днів, 09 та 10 жовтня 2018 року, в приміщенні «Атлет» (вул. Степана Бандери, 13) КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» та на стадіоні СНУ ім. Лесі Українки (вул. Ярощука, 30а) всі хто виявив бажання (окрім школярів, студентів та військовослужбовців) мали змогу перевірити рівень своєї фізичної підготовленості у виконанні тестів і нормативів. Участь у заході взяли лучани  різного віку (31 особа): наймолодшому – 19 років, найстаршому – 76 років. Всі успішно виконали по 5 тестів відповідно до вікової групи.

Підсумкова оцінка рівня фізичної підготовленості учасників складається за сумою набраних балів, одержаних за виконання 5 видів тестів на вибір та додаткових балів за ІМТ (індекс маси тіла).

Підсумкові оцінки тестування порівнюють зі шкалою результатів виконання тестів і нормативів.

За результатами тестування оцінювання проводиться за чотирма рівнями фізичної підготовленості: високий, достатній, середній, низький.

Результати оцінювання фізичної підготовленості: 

Всього виконали учасників: 31 особа (чол. - 13; жін. - 18)



З них за рівнем фізичної підготовленості:

високий - 12 осіб (чол. - 4; жін. - 8)  

достатній - 15 осіб (чол. - 8; жін. - 7)

середній - 4 особи (чол. -1; жін. - 3)

низький   - немає.



Захід проводився з метою залучення людей до рухової активності, як важливої складової здорового способу життя.

Будьте активними та спортивними!!!

 

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611