Короткі підсумки перших двох днів чемпіонату України з важкої атлетики, що триває в Луцьку

Дата:

Короткі підсумки перших двох днів чемпіонату України з важкої атлетики, що триває в Луцьку.

В перший день змагань вихованці Комунальний заклад Дитячо-юнацька спортивна школа 3 Луцької міської ради змагалися у двох вагових категорія.

Ганіч Богдан став шостим у ваговій категорії 56 кг.

Омелянець Дмитро у ваговій категорії 61 кг, за підсумками виступів став тричі срібним призером: ривок, поштовх та сума двоборства.

Другий день чемпіонату для наших спортсменів почався у ваговій категорії 55кг.

І тут не було рівних неповторній та яскравій Сахарук Дарині, яка в підсумку теж була краща в ривку, поштовху та за сумою двоборства.

Післяобідня програма другого дня змагань для нас була цікавою учасниками вагової категорії 67 кг, де було заявлено двоє спортсменів ДЮСШ № 3 – Костюк Давид та Миронюк Дмитро.

До останньої спроби тривала інтрига щодо особи переможця. Однак довгі роки тренувань та спортивна удача сказали своє вирішальне слово.

Отож в підсумку отримали ще одного чемпіона в сумі двоборства та ривку – Костюка Давида (друге місце в поштовху), а також тричі бронзового призера в ривку, поштовху та двоборстві - Миронюка Дмитра.

Хочеться відзначити якісну та злагоджену роботу тренерів Анатолій Костюк , Микола Миронюк та Юрій Стаднюк , які чітко та організовано координували дії наших важкоатлетів.

Щиро вітаємо спортсменів та їх тренерів з гарним початком змагань та бажаємо також успіхів в наступних днях чемпіонату!