Конкурс іновативної програми обмінів «MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді»

Дата:

Конкурс іновативної програми обмінів «MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді».

Фонд «Пам’ять, відповідальність та майбутнє» (EVZ) оголошує конкурс та підтримує в 2020 році німецько-українські та німецько-українсько-російські зустрічі молоді для учасників та учасниць у віці з 16 до 35 років.

Як молоді європейці можуть бути активними та переймати відповідальність на місцевому рівні? Як вони організовують дієві зміни у власних сусідствах та суспільствах? І як вони можуть стати активними разом?

Ці питання є центральними для нового конкурсу іновативної програми обмінів «MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді» Фонду EVZ.

Метою програми є інтенсифікувати відносини Німеччини з Україною, надати підтримку молодим людям з активною позицією за демократичні цінності та підтримати порозуміння між народами. «MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді» (https://www.facebook.com/meetup.evz/) фінансується у 2020 р. з коштів Федерального міністерства закордонних справ Німеччини, Фонду ім. Роберта Боша та Фонду EVZ.

Заявки на грант мають бути подані в Фонд EVZ до 03 листопада 2019 року.

Проекти можуть розпочатися найраніше з 01 лютого 2020 року та мають бути закінчені до 31 грудня 2020 року.

Детальну інформація про конкурс та формуляри можна знайти за посиланням: https://www.stiftung-evz.de/…/vystuplenie-za-p…/meet-up.html.