ХІІ Фестиваль серед вихованців закладів дошкільної освіт

Дата:

Cьогодні, в цей теплий і сонячний день, комунальний заклад «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» спільно з управлінням освіти Луцької міської ради з нагоди Міжнародного дня захисту дітей організували та провели Фестиваль серед вихованців закладів дошкільної освіти «Спорт для всіх – спільне майбутнє» в ОДЮСШ (вул. Шевченка, 3).

Фестиваль урочисто відкрили почесні гості – секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексій Веремійчик, заступник начальника управління освіти Луцької міської ради Тетяна Силка. Вони побажали учасникам бути завжди активними, спортивними, щасливими та здоровими. День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали гордістю своєї країни.

В змаганнях взяли участь діти старшого дошкільного віку, які не мають обмежень за станом здоров’я до занять фізичною культурою і спортом.

Перед початком змагань, діти виконали «веселу руханку», яку проведе інструктор з фізичної культури ЗДО №21, Світлана Санелюк.

21 команда (210 учасників) змагалася в таких естафетах: «З м’ячем», «Біг з перешкодами», «Фризбі», «Фітбол».

Оцінювали майстерність юних спортсменів судді – провідні професіонали Центру, які працюють з населенням за місцем проживання.

Під час підрахунку результатів змагань, всі присутні спостерігали за красивими показовими виступами: з художньої гімнастики - вихованки ЗДО №7, 40, 5, керівник Христина Кудріна (ДЮСШ №3); східний танець у виконанні вихованки ЗДО № 21, Алевтини Тишик, керівник Анна Тишик.

За підсумками змагань місця розподілилися таким чином:

І місце – ЗДО № 6

ІІ місце – ЗДО № 11

ІІІ місце – ЗДО № 24

Переможець, призери та учасники заходу отримали дипломи і подарунки від організаторів спортивного свята.

Щаслива та весела малеча із задоволенням поверталася до своїх закладів дошкільної освіти.