ІV Фестиваль «Спорт для всіх – за здоровий спосіб життя»

Дата:

14 листопада 2019 року в місті Луцьку у КРЦ «Адреналін СІТІ» (вул. Карбишева, 1) відбувся ІV Фестиваль «Спорт для всіх – за здоровий спосіб життя» серед працівників місцевих центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Мета фестивалю:

- формування умов до оздоровчої рухової активності та здорового способу життя;

- покращення здоров’я працівників місцевих центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»;

- популяризація здорового та активного способу життя;

- збільшення рухової активності засобами фізичної культури і спорту серед громадян, як найважливішої соціальної цінності в державі;

- зміцнення дружніх відносин між працівниками місцевих центрів, сприяння їх розвитку.

Загальне керівництво та проведення Фестивалю здійснювалося Волинським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділу з питань фізичної культури та спорту Волинської облдержадміністрації.

У Фестивалі брали участь 17 команд-учасниць працівників обласних центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», місцевих центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», органів місцевого самоврядування у підпорядкуванні яких знаходяться центри фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та працівників відділу з питань фізичної культури та спорту Волинської облдержадміністрації.

Програма фестивалю включала змагання з таких видів: шахи, шашки, теніс настільний, дартс, боулінг та більярд.

Місто Луцьк представляли працівники комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради».

Працівники Луцького центру посіли такі місця:


? шашки I - Дмитро Мударісов;

боулінг ? I?- Наталія Зінь, III Ольга Федорчук;

? дарст - III- Галина Тимощук;

шахиIII- Ольга Проскуровська.

настільний теніс III- Ніна Лисенко.

Переможці та призери Фестивалю у кожному з видів змагань були нагороджені медалями та дипломами Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Вітаємо працівників КЗ "Луцький МЦФЗН "Спорт для всіх" з достойними результатами!
???